Sayfalar

14.Kadın Sığınakları ve Danışma/Dayanışma Merkezleri Kurultayı Daveti


Kadın Sığınakları ve Danışma/Dayanışma Merkezleri 14. Kurultayı

Daveti
                                                                                                                                                                                                                                                          05.10.2011
            Sayın ilgili,
            25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Son Günü etkinliği kapsamında  ilkini 1998 yılında gerçekleştirdiğimiz Kadın Sığınakları ve Danışma/Dayanışma Merkezleri Kurultayı'nın 14.’sü için yine toplanıyoruz. Türkiye’nin her yerinde kadına yönelik aile içi şiddete karşı mücadele eden bizler, her yıl başka bir ilde düzenlediğimiz kurultayımızı bu kez 18-19-20 Kasım tarihlerinde Nevşehir’de Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği olarak 14. Kadın Sığınakları ve Danışma/Dayanışma Merkezleri Kurultayı’na ev sahipliği yapmaktan onur duyduğumuzu ve dayanışmamızın bize güç verdiğini heyecanla belirtmek istiyoruz. 
            Kadına yönelik aile içi şiddeti sorgulamak, açığa çıkartmak; kadınlar arası dayanışmayı yükseltmek; örgütlülüğü geliştirmek, kadın sığınakları ve merkezleri olan veya açmak isteyen, özel olarak kadına yönelik aile içi şiddete karşı mücadele eden kadın grupları ve kuruluşları arasında deneyim aktarımı sağlamak; kadına yönelik aile içi şiddete karşı mücadelede ortak bir dil ile politikalar belirlemek ve ortak eylem programları oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz buluşmanın ilk günü sunumlarla diğer iki günü atölye ve sonuç bildirgesi çalışmaları ile sürecek.
Sizleri kurultayda birlikte olmaya davet ediyoruz.
Dayanışmayla
Kadın Sığınakları ve Danışma/Dayanışma Merkezleri Kurultayı Ana Bileşenleri
Toplantı Tarihi: 18-19-20 Kasım 2011
Toplantı Yeri: Nevşehir Dinler Otel
Konaklama Yeri, Otel adresi:  Otel Dinler
Ürgüp yolu üzeri 2. Km. Nevşehir
Tel: 0 384 213 99 68
Kadın Sığınakları ve Danışma /Dayanışma Merkezleri Kurultayı Ev Sahibi Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği adına iletişim kişileri:Mukaddes Akbaş Tel: 0 554 848 68 54
                                                     Hayriye Demirbilek Tel: 0 535 657 99 38
Yol giderleri ve konaklama giderleri: Bütçemizin kısıtlı olması nedeniyle öncelikle bu alanda mücadele yürüten bağımsız kadın örgütlerinden 2 (iki) katılımcının yol ve konaklama ücretleri karşılanacaktır. Ekteki formun doldurularak en geç 20 Ekim Perşembe saat 12:00’ye kadarkadinkurultayinevsehir@hotmail.com e-mail adresine gönderilmesini rica ederiz. Lütfen geliş ve gidişlerinizdeki seyahat belgelerinizin asıllarını kaybetmeyiniz. (Taksi Ücretleri Ödenmeyecektir)
Nevşehir Tuzköy havaalanına inecekler için Nevşehir Belediyesinin ücretsiz servisleri mevcuttur.
Kayseri Havaalanına inecekler için Servislerimiz mevcuttur.
SHÇEK ve Belediye mensubu olan katılımcıların, konuyla doğrudan ilişkili olmaları nedeniyle bağlı oldukları kuruluştan “görevlendirme” ve bütçe almaları yerinde olacaktır. Kurultay bileşenleri tarafından hazırlanan dosya yetkililere sunulabilir. Bu konuda güçlük yaşayan sosyal çalışmacıların Kapadokya Kadın Derneği’ni aramalarını rica ediyoruz.
Toplantı sadece kadınların katılımına açıktır.

1 yorum :

  1. öncelikle tebrik ederim kadın sığınakları kurultay için ,Ekteki formun doldurularak en geç 20 Ekim Perşembe saat 12:00’ye kadar gönerilmesi demişsiniz ancak formu ve eki bulamadım saygılarımla hulyabilgen@yahoo.com

    YanıtlaSil